Boekingen

Waar het eigenlijk om gaat is iets te geven wat voor geld niet te koop is.

– Bruce Springsteen

Bruiloft of jubileum

Muziek is de ideale manier om een bepaalde sfeer neer te zetten op je trouwdag of jubileum en het geeft die speciale momenten net dat beetje extra. Het maakt bij veel mensen emoties los en zo geeft het een bruiloft net die extra personal touch. Muziek kan onderdelen van de ceremonie met elkaar verbinden en kan zorgen voor mooie, maar ook zeker emotionele momenten. 

Naast klassiek spelen wij ook klezmermuziek en tango’s. Door deze veelzijdigheid is er bijna altijd wel iets dat bij u past! Ik help u graag bij het meedenken over het repertoire wat past bij uw dag. Indien nodig of gewenst heb ik een breed netwerk van goede musici, waarmee we een mooie combinatie kunnen arrangeren. Neem hiervoor gerust contact op.

Begrafenis muziek

Juist bij een droevige situatie als een begrafenis kan muziek een troostende werking hebben. Een moment om stil te staan, de gedachten te laten spreken of even niets te hoeven. Wij zouden op een waardige manier willen bijdrage aan de ceremonie.

Kosten
Hoewel het concert voor u op maat wordt gemaakt, hoeft een concert niet onbetaalbaar te worden. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de tijdsduur van het concert en de locatie. Daarom kunnen wij geen vaste tarieven voorrekenen. Toch berekenen wij altijd een realistische prijs, zodat een concert wel betaalbaar blijft!

Als u wilt weten wat het voor uw specifieke situatie gaat kosten, neem dan contact op via het contactformulier of 06-105 959 40

Klarinetles Rotterdam

Naast muziekles op een school, geef ik ook individuele klarinetlessen. De lessen geef ik thuis. Het grote voordeel is dat ik niet gebonden ben aan vaste tijdschema’s, maar dan ik flexibel ben in het geven van de lessen. Iedereen is weer anders, dus ook de tijden verschillen van persoon tot persoon. Waar de ene genoeg heeft aan 30 minuten per week, zal een ander liever 45 minuten per 2 weken hebben.

Volwassenen
Ik vind het leuk om een klein aantal volwassen leerlingen de exclusieve aandacht te geven.

Kosten
De kosten van klarinetlessen zijn afhankelijk van de duur van de lessen. Het uurtarief inclusief BTW is €60 per uur.

Neem contact op

Voor informatie, boekingen of vragen kunt u contact opnemen.